Křehké sušenky s mandlí a ovocným džemem
Rádi se s Vámi podělíme o recept na Carré Alsacien nebo taky často nazývané L’Amandier..nebo jednouše křehké mandlovo-ovocné sušenky
Vybíráme pro vás a sepisujeme ty nejzajímavější články, tipy, návody a recepty. To vše pro vaši inspiraci.
Rádi se s Vámi podělíme o recept na Carré Alsacien nebo taky často nazývané L’Amandier..nebo jednouše křehké mandlovo-ovocné sušenky
Ka-ka-karamel! Karamel je zkaramelizovaný cukr na teplotu zhruba 180C.
Při výrobě ať už džemů, pate de fruit nebo karamelu používáme želírujicí látky od společnosti SOSA. Je to velice jednoduché..proč?
Dnes se s vámi rozdělíme s základním a velice jednoduchým v domacích podmínkách receptem na malinový džem...